JLF Water Softener 0.5 (10L)

Anbefalet til privat 1-6 personer

Tank størrelse: 100×150 mm
Cabinet Str. BxHxD: 370x472x511 mm
Salt kapacitet 15 Kg.

Kampagnepris

8.000 inkl. moms. –

JLF Water Softener 1.7 (35L)

Anbefalet til 1-10 personer

Tank størrelse: 100×440 mm
Cabinet Str. BxHxD: 370x1278x511 mm
Salt kapacitet 75 Kg.

Normal pris

12.499 inkl. moms. –

Blødgørings Salt

Soft tabletter

Soft salt
25 Kg.

Normal pris

123 inkl. moms. –

Er dit behov større?

Hvis dit behov er større end vores små anlæg, så har vi også anlæg som passer til større projekter i både industri og etage ejendomme. Kontakt os for yderligere information og få et uforpligtende tilbud.

 

Bemærk: SWS JLF Water Softener anlæg fra Sepp Filtersystemer på nuværende tidspunkt ikke godkendt til drikkevand i Danmark, men er godkendt til drikkevand i EU og resten af verden. Vi forventer at få den danske godkendelse inden for kort tid. (27. juli 2020). Men anlægget kan nemt installeres på det varme vand, og klargøres til koldtvand. eller en H2O water softener.

 

Fordele ved køb af blødgøringsanlæg 

Vi leverer vores produkter til private husholdninger, lejligheds komplekser, industri & erhverv. 

Der er mange fordele hvis man vælger at investere i et blødgøringsanlæg fra Spectrum. Man vil opnå store energibesparelser, få en bedre udnyttelse af sin fjernvarme, og opnå lavere drift og vedligeholdelses udgifter. Dit forbrug af sæbe og shampoo kan halveres, da din hud vil ikke udtørre som følge af kalk i vandet, man bevare hudens naturlige olier, så behovet for bodylotion eller håndcreme kan reduceres. 

Vi tilbyder flere forskellige anlæg ift. hvor stor husholdningen / bygningen er og efter DIT BEHOV!

Store besparelser uden kalk i vandet

Selvfølgelig er et blødgøringsanlæg en investering, men det vil være en investering som bliver tjent hjem i løbet af få år, bla. på grund af besparelsen på varmeregningen. Boligen / ejendommen vil også med tiden få langt lavere drifts og vedligeholdelsesudgifter, når man har kalkfrit vand.

Energibesparelser

Små belægninger af kalk øger energiforbruget på varmevekslere, el kedler og varmtvandsbeholdere. Har man kalkfrit vand øges energiforbruget ikke unødvendigt. Generelt set vil der bliver sparet på energiforbruget på grund af det mindre modtryk fra cirkulationspumper, da rørene ikke bliver belagt med kalk.  Samt mindre vandforbrug, da du kan regne med at halvere dit forbrug af shampoo og sæbe, bruger du også meget mindre vand.  

Bedre udnyttelse af fjernvarmen

Den store mængde kalk betyder også at fjernvarmevandet ikke bliver udnyttet optimalt og derfor kommer der tillægsafgifter på grund af høj returtemperatur. Med kalkfrit vand afgives varmen fra fjernvarmevandet langt bedre, og man slipper for at skulle betale tillægsafgift. 

Lavere drifts &
vedligeholdelsesudgifter

Kalk forringer levetiden på alle husholdningsapparater og installationer. Det giver irriterende udgifter til vedligeholdelse af boligen. Kalk sætter sig i rør, vandhaner, kedler, blandingsbatterier og toiletter mm. Med kalkfrit vand slipper du for unødvendige udgifter. Og reparationer.