Hvor meget støjer et blødgøringsanlæg?

Et anlæg fra Sepp Filtersystem er næsten helt lydløst, så du kan sagtens have anlægget stående i bryggers eller køkken.

Er der noget jeg skal være opmærksom på ved køb af blødgøringsanlæg?

Blødgøringsanlægget skal kobles på lige efter vandmåleren, der hvor vandet kommer ind i huset. Du skal være opmærksom på, at der skal være en stikkontakt og et gulvafløb i nærheden, så anlægget kan installeres. Spørg evt. en VVS’er til råds, om du har mulighed for at få et anlæg installeret hos dig. Installeringen af anlægget skal foretages af en autoriseret VVS’er.

Hvor tit skal jeg fylde salt på anlægget?

Vi anbefaler at du jævnligt tilser og fylder salt på. Salt forbruget afhænger af dit vandforbrug. Vandforbruget registreres automatisk af anlægget. 

Hvordan bliver kalken fjernet fra vandet?

Vandet fra vandværket løber igennem en beholder med ionbyttermasse, her bytter calcium (kalk) og magnesiumioner plads med natrium ioner. Hvorefter calcium og magnesiumionerne skylles ud i afløbet. Det resulterer i dejligt blødt og kalkfrit vand. Dette sker automatisk når anlægget regenerere.

Blødgørings anlægget sørger for det hele, alt du skal gøre er at påfylde salt. Du indstiller selv hurtigt og nemt hvilke dage og hvad tidspunkt du vil have anlægget til automatisk at regenerere.   

Hvad koster et blødgøringsanlæg?

Blødgøringsanlæg fra Sepp Filtersystem fås i forskellige størrelser anhængigt af vandforbrug. Et anlæg til en familie på 4 personer koster i et begrænset tidsrum/ introduktion perioden 8.000 kr. inkl. moms, dertil skal påregnes udgifter til montering.

Kan jeg købe andre produkter hos Sepp Filtersystem?

Ja, hos Sepp Filtersystem sælger vi foruden salt til blødgøringsanlæg, også andre filtre, blandt andet for filtre til blødgøringsanlæg, støvfiltre til genveks og meget mere. Kontakt os for forespørgsel på andre filtre, og få et uforpligtende tilbud.

Flere spørgsmål?

Kontakt os

SEPP FILTERSYSTEM APS
Mail: as@seppfiltersystem.dk
Telefon: 24 87 25 67

Lykkesholm 37,
2690 Karlslunde
CVR: 40727825